Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Uiteraard probeert BSXparts u van complete informatie te voorzien. Dit doen wij bijvoorbeeld door eigen foto’s. Hierdoor kan er geen verwarring ontstaan. De mogelijkheid is altijd aanwezig dat er nog vragen ontstaan. Enkele veel gestelde vragen staan hieronder vermeld. Mocht uw vraag er niet tussen staan kunt u contact met ons op nemen.

BSXparts is onderdeel van Velgcompleet, een online webwinkel. Wij beschikken echter niet over een fysiek afhaaladres. De producten kunnen eenvoudig online worden aangeschaft en afgerekend. Vervolgens ontvangt u dan binnen 2 á 3 werkdagen uw pakket in huis.

De producten in onze webshop zijn enkel en alleen voor de originele Lenso BSX velgen. Echter wil het wel eens voorkomen dat men specifiek opzoek is naar onderdelen voor andere velgen, neemt u dan contact met ons op. Dan kijken wij of wij een passende oplossing kunnen aanbieden.

Uiteraard kunt u de artikelen binnen 14 dagen retourneren. De eisen die BSXparts hier aan stelt zijn: Het pakket dient in originele en onbeschadigde staat te verkeren. En de producten dienen niet gemonteerd te zijn geweest.

BSXparts verstuurd binnen heel Europa. Voor exacte levertijden en betaalmogelijkheden dient u contact met ons op te nemen. Wij helpen u zo spoedig mogelijk.